ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

0 Υπουργός Δικαιοσύνης : "Η Ελλάδα δεν είναι μπανανία – Άλλο να γίνονται διαδηλώσεις και άλλο τα τσαντίρια των Αγανακτισμένων από το Σύνταγμα"



σχόλια απο ΑΜ: Αν νομίζετε οτι με τετοιες δηλώσεις θα μας απαξιώσετε είσαστε γελασμένοι....ο κόσμος θα κατεβαίνει στο Σύνταγμα και σε κάθε αλλη πολη της Ελλάδας επειδη ζητάει δημοκρατία και δικαιοσύνη.
Άμα εσείς βλέπετε κύριε Παπαιωάννου αυτές τις εικόνες και θεωρείτε ότι είναι τσαντίρια, τι να πούμε!Ζείτε απλά στον κόσμος σας!

Αυτά είναι τα λόγια του Υπουργού Δικαιοσύνης Μ.Παπαιωάννου ο οποίος επιτίθεται αλόγιστα στο κίνημα των "Αγανακτισμένων" πολιτών...Ο άνθρωπος προφανώς κάτι παίρνει!!!Τώρα τί, αυτό θα το κρίνεται εσείς.Τα σχόλια δικά σας!!!

Στο στόχαστρο του Υπουργού Δικαιοσύνης μπήκαν οι "Αγανακτισμένοι" που συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα, και για τους οποίους ουσιαστικά ζήτησε ''σκούπα'' από τον Δήμαρχο Αθηναίων.
Ο κ. Παπαϊωάννου είπε ότι άλλο είναι να γίνονται διαδηλώσεις και εκδηλώσεις και "άλλο τα τσαντίρια".
''Δεν είναι αυτή η εικόνα της χώρας. Δεν μπορώ να βλέπω τη χώρα μου να πεθαίνει'', είπε ο υπουργός και συνέχισε: ''Ο εμπορικός κόσμος στην Αθήνα πεθαίνει. Θα ήθελα ο κ. Καμίνης να μπει μπροστά σε αυτή την υπόθεση. Η Ελλάδα δεν είναι μια χώρα της Λατινικής Αμερικής. Έχει ανηφόρα αλλά θα βρει τον δρόμο της''.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις περιπτώσεις βίας κατά των βουλευτών, τα οποία όπως είπε έφτασαν τα 100 :''Η βία απ' όπου κι αν προέρχεται είναι ο χειρότερος εχθρός".
Ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε, επίσης, ότι θα ήθελε ο κ. Τσίπρας, ως πρόεδρος μιας μεγάλης Κοινοβουλευτικής Ομάδας, να αποδοκιμάσει και κάποιους, προσθέτοντας όμως ότι δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφερόμενος στην υπόθεση με τα "στημένους" αγώνες, ο υπουργός Δικαιοσύνης κάλεσε τους αθλητικούς δικαστές να κάνουν τη δουλειά τους και τόνισε ότι πρέπει να προχωρήσει η κάθαρση στο ποδόσφαιρο.
Τέλος, χαρακτήρισε σημαντική την επιτυχία της Ελλάδος, σχετικά με τη διεθνή κατάταξη της χώρας μας από τον Διεθνή Οργανισμό Χρηματοοικονομικής Δράσης για το Ξέπλυμα του Βρώμικου Χρήματος (FATF), καθώς στην πρόσφατη ολομέλεια που πραγματοποιήθηκε στο Μεξικό αποφασίστηκε η έξοδος της χώρας μας από την λεγόμενη γκρίζα λίστα, ενώ αντίθετα παραμένουν σε αυτήν η Τουρκία και η Αργεντινή.

http://psifiakoohiro.blogspot.com
ΠΗΓΗ : newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...