ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011

0 50.000 κόσμος στην πλατεία συντάγματος, και αυξάνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς.!!!

Ο κόσμος στην πλατεία συντάγματος τώρα είναι πάνω από 50.000 και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα ξεπεράσει σίγουρα την προηγούμενη Κυριακή. Τα συνθήματα κατά των προδοτικών κυβερνήσεων και κατά της τρόικα και του μνημονίου δεν σταματούν ούτε λεπτό, όπως επίσης και ο εθνικός ύμνος.
Φαίνεται πως ο Ελληνικός λαός έχει ξυπνήσει για τα καλά, και μάλιστα ξύπνησε κακοδιάθετος...

 Αυτό είναι σαφές μήνυμα προς τους προδότες πως τα αυριανά μέτρα δεν θα περαστούν γιατί το μέλλον των παιδιών μας το θέλουμε καθαρό και ο Έλληνας πλέον δεν είναι μόνο αγανακτισμένος αλλά και αποφασισμένος. Δεν είμαστε στις πλατείες για να φύγει το καταδικασμένο πασοκ και να έρθει η νέα δημοκρατία αλλά για να φύγουν όλοι τους μηδενός εξαιρουμένου.
Πληροφορίες λένε πως ΚΤΕΛ με αγανακτισμένους που έρχονται από την Πελοπόννησο τα σταμάτησαν στον ισθμό της Κορίνθου και δεν τους επιτρέπουν να παρευρεθούν στο σύνταγμα. 
Όλοι στο σύνταγμα ή στις πλατείες των πόλεων μας τώρα, αύριο έρχονται ακόμα πιο σκληρά και απάνθρωπα μέτρα, δεν επιτρέπεται να μένουμε παθητικοί.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...