ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

0 Το Παράξενο Δέντρο Του Ραγιαβιχάρα!

image
Tο δέντρο Prohm είναι το σύγχρονο όνομα ενός ναού στην επαρχία Angkor Siem Reap στην Καμπότζη, που χτίστηκε σε μεγάλο βαθμό στο στιλ Bayon, στα τέλη του 12ου και στις αρχές του 13ου αιώνα και αρχικά λεγόταν Ραγιαβιχάρα.
Αντίθετα με τους περισσότερους ναούς στην Angkor, ο Ta Prohm έχει αφεθεί σχεδόν ακριβώς στην κατάσταση που ήταν όταν ανακαλύφθηκε: ο φωτογενής και ατμοσφαιρικός συνδυασμός των δέντρων που αναπτύσσονται έξω από τα ερείπια και στη γύρω περιοχή της ζούγκλας τον έκαναν ένα από τους πιο δημοφιλείς ναούς στην Angkor για τους επισκέπτες!
Από το 2010 όμως, φαίνεται πως οι αρχές έχουν αρχίσει να ακολουθούν μια πιο επιθετική προσέγγιση για την αποκατάσταση του ναού. Όλα οι φυτά και οι θάμνοι περισυνελέγησαν από την τοποθεσία και κάποια από τα δέντρα επίσης, πρόκειται να αφαιρεθούν.

image
image
image




image

by SociaLMagazinE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...