ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

0 Το κορίτσι – λύκος! (Photos)

κορίτσι - λύκος (5)
Η Supatra Sasuphan κατέχει, πλέον, μια θέση στα ρεκορ Guinness αφού είναι το κορίτσι με τις περισσότερες τρίχες στον κόσμο…
Η Supatra πέρασε όλο το προηγούμενο διάστημα της ζωής της ακούγοντας διάφορα άσχημα σχόλια από τα άλλα παιδιά αφού την αποκαλούσαν “κορίτσι λύκος” και “πρόσωπο μαϊμού”.
Όμως, το γεγονός ότι ανήκει τώρα στο βιβλίο Guinness World Records, την έκανε πολύ δημοφιλή στο σχολείο της. Η ίδια δηλώνει: “Πολλοί θα έκαναν τα πάντα για να βρίσκονται στο Guinness. Εμένα μου κάνανε μόνο μερικές ερωτήσεις και μετά μου είπαν πως ανήκω πλέον και εγώ σε αυτό! Αισθάνομαι υπέροχα!”

κορίτσι - λύκος (2)
Το 11χρονο κορίτσι πάσχει από υπερτρίχωση ή αλλιώς “Ambras Syndrome” που προκαλείται από ένα ελαττωματικό χρωμόσωμα. Έχει προσπαθήσει ακόμα και με laser να αφαιρέσει τις τρίχες αλλά αυτές μεγαλώνουν όλο και περισσότερο.
κορίτσι - λύκος (8)
Ενώ στην αρχή υπήρχαν άνθρωποι που την κορόιδευαν, τώρα έχει αγκαλιαστεί απ’ όλη την κοινότητα στην Ταϋλάνδη και δεν έχει κανένα πρόβλημα. “Ανακαλύψαμε το πρόβλημα της όταν γεννήθηκε” λένε οι γονείς της. “Παρέμεινε στο νοσοκομείο για ένα διάστημα δέκα μηνών καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει φυσιολογικά. Κάναμε και μια εγχείρηση όταν ήταν 2 ετών και από τότε μπορεί και αναπνέει κανονικά”
Και τώρα, τι; “Ένας γιατρός μας είπε ότι περιμένει ένα νέο μηχάνημα laiser. Αν όμως είναι επικίνδυνο δε θα κάνουμε τίποτα. Ελπίζουμε, όμως ότι μια μέρα θα θεραπευτεί”.
Να ευχηθούμε τα καλύτερα απ’ τη μεριά μας!
κορίτσι - λύκος (3)
κορίτσι - λύκος (4)
κορίτσι - λύκος (6)
κορίτσι - λύκος (7)
κορίτσι - λύκος (9)
κορίτσι - λύκος (10)
κορίτσι - λύκος (11)
κορίτσι - λύκος (12)
κορίτσι - λύκος (13)
κορίτσι - λύκος (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...