ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

0 Ενέργεια από τη δίνη του νερού


 
«Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τη δίνη του νερού είναι δυνατή, και μια μέρα θα σώσει την ανθρωπότητα» υποστηρίζει ο ομογενής Παύλος Κουρής από την Αυστραλία.

Το σύστημα που εφηύρε και φέρει την ονομασία K.C.T. (The Kouris Centri - Turbine Generator) έχει ήδη κατοχυρωθεί ως πατέντα σε Αμερική, Καναδά, Μεξικό, Βραζιλία, Αυστραλία, Nέα Ζηλανδία, Ιαπωνία, Νορβηγία και σύντομα σειρά θα πάρουν άλλες δέκα χώρες της Ευρώπης.
Σύμφωνα με τον επιστήμονα η δίνη δημιουργείται από την περιστροφή της γης και η ιδέα του πιστεύει ότι θα βοηθήσει τα φτωχά κράτη που έχουν πολλά ποτάμια.
Ο κ. Κουρής βρήκε πολλά εμπόδια στο δρόμο του, αφού έπρεπε να αντιμετωπίσει οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και τις αντιδράσεις όσων δεν συμφωνούσαν με τον καινούργιο τρόπο εκμετάλλευσης του υδροηλεκτρισμού.
«Όλοι βλέπουν την εφεύρεσή μου με επιφύλαξη, γιατί είναι κάτι καινούργιο, ριζοσπαστικό και κυριεύονται από το ερώτημα "γιατί να το κάνω";» λέει ο ομογενής.
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/03/blog-post_9931.html#ixzz1HJVIlved

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...