ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

0 Πόσο πληρώνουμε για το κινητό του Πάγκαλου;

Εκτός από… καλοφαγάς (μαζί τα φάγαμε τα λεφτά) φαίνεται ότι είναι και πολυλογάς ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, ο οποίος σημείωσε λογαριασμό – ρεκόρ στο κινητό του τηλέφωνο, ύψους 2.530 ευρώ για έναν μόνο μήνα.

Και μπορεί να σας ήρθε ζαλάδα από το υπέρογκο ποσό, ο κ. Πάγκαλος όμως δεν...
πτοείται, αφού δεν θα βάλει δεκάρα από την τσέπη του, καθώς τα
χρήματα μπαίνουν  στα κρατικά έξοδα.

Ο κ. Πάγκαλος μιλάει και εμείς πληρώνουμε… Αν κάθε μήνα χρεώνει το Ελληνικό Δημόσιο με 2.500 ευρώ για να μιλάει, υπολογίστε πόσο μας κοστίζουν τον χρόνο οι «πολιτικές του υποχρεώσεις», περίπου 30.000 ετησίως. Όσο δηλαδή ο μισθός ενός νεοεισαχθέντα εργαζόμενου για 2,5 χρόνια!!!

Εκτός από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και άλλοι πρώην και νυν υπουργοί έχουν χρεώσει τον κρατικό κορβανά, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, καθώς ο λογαριασμός του υπουργού Επικρατείας, Χ. Παμπούκη άγγιξε τα 2.600 ευρώ και της πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ. Μπατζελή 4.300 ευρώ. Πιο λακωνικός είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που χρέωσε το τηλέφωνο του 1.700 ευρώ. Πάντως, το κόστος των κινητών τηλεφώνων του υπουργείου Παιδείας μέχρι τον Ιούνιο του 2010 ανήλθε σε 16.693. Δηλαδή όλο το υπουργείο μιλάει λιγότερο από ότι ο κ. Πάγκαλος μόνος του!

http://myvernews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...