ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011

1 Απίστευτη μητέρα χωρίς χέρια (videos)

Η Barbara Guerra γεννήθηκε στο Texas των ΗΠΑ και σε ηλικία μόλις 2 ετών είχε ένα τραγικό ατύχημα καθώς πήγε να παίξει με καλώδια του ρεύματος. Τυχερή στην ατυχία της κατάφερε να επιζήσει, αλλά και τα δύο της χέρια καταστράφηκαν ολοκληρωτικά με αποτέλεσμα οι γιατροί να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό. 


Αυτό θα ήταν καταδικαστικό για πολλούς ανθρώπους αλλά όχι για την “Barbie” η οποία βρήκε τον τρόπο να ζει και να κάνει όλα όσα κάνει ο κάθε άνθρωπος, μόνο που η ίδια χρησιμοποιεί τα πόδια της, παραδίδοντας μαθήματα ζωής σε όσους τα παρατάνε με την πρώτη δυσκολία.

Η αξιοθαύμαστη Αμερικανίδα μπορεί να οδηγήσει, να μαγειρέψει, να κάνει δουλειές του σπιτιού, να περιποιηθεί τον εαυτό της ενώ ασχολείται επαγγελματικά και με την γυμναστική. 

Το σημαντικότερο απ’όλα όμως είναι πως η Barbara Guerra είναι μια υπέροχη μητέρα καθώς μεγαλώνει τον γιο της με μοναδικό τρόπο, παρά τις δυσκολίες. Δείτε την ιστορία και την καθημερινότητα της γυναίκας αυτής στα βιντεάκια που ακολουθούν.

http://www.youtube.com/v/__mo1JXmi7U?fs=1&hl=el_GR

http://www.youtube.com/v/KA_Wcwt4e-o?fs=1&hl=el_GR

ΠΗΓΗ: .otherside.gr  

1 σχόλιο:

  1. Είναι οι άνθρωποι που μας δείχνουν ποια είναι σημαντικά που τα θεωρούμε δεδομένα και την δύναμη που χρειάζεται να τα αντιμετωπίσεις όταν λείψουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...