ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ STOP-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΜΜ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ- http://eisitiriastop.blogspot.com/





http://eisitiriastop.blogspot.com/


Τα εισιτήρια ακόμη δεν έχουν αυξηθεί και ο κόσμος που κατευθύνεται προς την κατεύθυνση της ανυπακοής είναι πολύς!

Θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε και να προωθούμε οποιαδήποτε πρωτοβουλία για άρνηση πληρωμής των εισιτηρίων στα ΜΜΜ από ΌΠΟΥ και αν προέρχεται. Σε αυτή την μάχη δεν χωράνε ούτε τα ιδεολογικά σύνορα, ούτε οι παρωπίδες... Όπου και αν τοποθετείται ο καθένας μας ιδεολογικά , δεν παύουμε να είμαστε όλοι πολίτες αυτής της χώρας!

Για ακόμη μια φορά,

καλούμε τους πολίτες όλης της χώρας να μην χτυπάνε εισιτήρια σε ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ, Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ και Προαστιακό!!!

Σε περίπτωση που γίνει έλεγχος εισιτηρίων ΔΕΝ δεχόμαστε να δώσουμε ...στοιχεία στους ελεγκτές και τους δηλώνουμε ότι

-συνειδητά ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να πληρώσουμε εισιτήριο αφού θεωρούμε ότι οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα μέσα ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ στις τιμές των εισιτηρίων τους

-συμμετέχουμε στο γενικότερο κίνημα πολιτών που έχει ξεσπάσει εναντίον της αύξησης του κόστους ζωής!

-ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να ακολουθήσουμε τους ελεγκτές εάν μας το ζητήσουν, και μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες τους απομονώνουμε (ΜΟΝΟ) ΛΕΚΤΙΚΑ ώστε να τους αποθαρρύνουμε από οποιαδήποτε άλλη πρόθεση μπορεί να έχουν σχετικά με κλήση αστυνομίας.


Από αυτό το βήμα καλούμε τους ελεγκτές να στηρίξουν τον αγώνα μας. Ως πολίτες και ως εργαζόμενοι βρισκόμαστε στο ΙΔΙΟ στρατόπεδο!!! Να μην καταλήξουν να γίνουν οι εισπράκτορες του ίδιου σάπιου συστήματος που οδηγεί στην εξαθλίωση, τόσο τους ίδιους, όσο και όλους τους υπόλοιπους πολίτες..!


Αρχική Διακήρυξη

Η μεγάλη επίθεση που δέχεται ο ελληνικός λαός είναι πλέον δεδομένη! Μέσα από ένα αντισυνταγματικό μνημόνιο, καταλήγουμε σήμερα να έχουμε απωλέσει δικαιώματα και κεκτημένα που έχουν προέλθει μέσα από αγώνες πολλών ετών!


Οι πολίτες έχουν δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να αντισταθούν σε αυτή τη ληστρική επιδρομή που επιχειρείται εις βάρος τους! Παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες μια πολύ έντονη αντίδραση των πολιτών που εκφράζεται μέσα από το κίνημα εναντίον των διοδίων! Άνθρωποι κάθε ηλικίας και κοινωνικής τάξης, που ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν πάρει το θάρρος να αντιπαρατεθούν στο σύστημα όσο άδικο και αν ήταν, σήμερα αντιλαμβάνονται ότι η μόνη λύση είναι να παλέψουν μέσα από τα μαζικά κινήματα.


Εμείς, σαφώς επηρεασμένοι από την επιτυχία που σημείωσε το κίνημα των διοδίων και με την πίστη ότι, πλέον, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι διατεθιμένο να έρθει σε σύγκρουση και με άλλους κρατικούς ή ιδωτικούς φορείς, καλούμε τον ελληνικό λαό να σταματήσει να αγοράζει και να ακυρώνει τα εισιτήρια ΌΛΩΝ των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς!!!


Η αύξηση που θα γίνει από 1ης Φεβρουαρίου 2011 στα εισιτήρια, είναι απολύτως αδικαιολόγητη! Οι υπηρεσίες που προσφέρουν δεν αρκούν για να δικαιολογήσουν ούτε τη σημερινή τιμή των εισιτηρίων, πόσο μάλλον μια αύξηση του 40%, και ειδικά σε μια τέτοια συγκυρία που το εισόδημά μας βάλλεται πανταχόθεν!!!


Αντιδρούμε στην αύξηση του κόστους ζωής με τον πολύ απλό τρόπο ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ!!!
Άλλωστε την τακτική της "στάσης πληρωμών" την μάθαμε από το ίδιο το κράτος που αφήνει υπαλλήλους απλήρωτους για μήνες. Εμείς απλά, ως "διεφθαρμένοι πολίτες", ακολουθούμε το παράδειγμα των κυβερνήσεών μας: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ!!!

1 σχόλιο:

  1. ευχαριστούμε πολύ για την αναδημοσίευση και τη γενικότερη στήριξη παιδιά!! θα είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία! :) καλή συνέχεια και καλόν αγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...