ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

0 Αλλάζει απότομα το σκηνικό του καιρού


Αλλάζει απότομα το σκηνικό του καιρού


Αλλάζει απότομα το σκηνικό του καιρού, με τις ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή να υποχωρούν, δίνοντας τη θέση τους σε ισχυρές καταιγίδες στα βορειοδυτικά, σε θυελλώδεις νοτίους ανέμους στο Ιόνιο, αλλά και στα πολλά μποφόρ από το απόγευμα στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα για σήμερα Δευτέρα στην Αττική,προβλέπονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 και από το απόγευμα 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 10 έως και 23 βαθμούς κελσίου.

Παρόμοιο θα είναι και το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη,όπου αναμένονται βροχές από ...το απόγευμα,με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως και 18 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, προβλέπονται νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν, ενώ οι άνεμοι το απόγευμα θα φτάσουν τα 5 με 7 μποφόρ. Παρόμοια τα φαινόμενα και σε Κυκλάδες-Κρήτη, όπου στις Κυκλάδες μετά το μεσημέριοι άνεμοι θα πνέουν τοπικά μέχρι και με 7 μποφόρ.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο, οι βροχές θα ενταθούν από το μεσημέρι, ενώ ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά.

Τέλος, τοπικές καταιγίδες αναμένονται από το απόγευμα και σε Μακεδονία-Θράκη-Θεσσαλία.

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και αύριο Τρίτη με κύριο χαρακτηριστικό του τα έντονα φαινόμενα κυρίως στα δυτικά και στις βορειοανατολικές περιοχές, ισχυρούς ανέμους σε Αιγαίο και Ιόνιο, αλλά και πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...