ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

0 Κι άλλα διόδια στην Αθηνών – Λαμίας


Μπορεί το κίνημα ενάντια στην πληρωμή διοδίων να φουντώνει, όμως παράλληλα ξεφυτρώνουν ολοένα και περισσότεροι σταθμοί, αυτή τη φορά στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση καινούριων διοδίων στο κομμάτι Κόρινθος – Καλαμάτα, έρχονται να προστεθούν κι άλλα, στην Αθήνών Λαμίας που θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (22/11) προς Τρίτη (23/11)...



Το σημείο όπου οι οδηγοί θα κληθούν να πληρώσουν για να συνεχίσουν τη διαδρομή τους βρίσκεται στην Αγία Τριάδα στη Φθιώτιδα κοντά στις Θερμοπύλες.

Εκεί, τα αυτοκίνητα θα πληρώσουν 1,55 ευρώ, τα δίκυκλα 1,10, τα λεωφορεία και τα φορτηγά με λιγότερο από τέσσερις άξονες 4 ευρώ, ενώ τα βαριά οχήματα θα πληρώνουν 5,6 ευρώ.

Τα έξοδα όμως αυτά είναι προσωρινά καθώς όταν ολοκληρωθεί το έργο στην Εθνική οδό, θα κληθούμε να πληρώσουμε και δεύτερα διόδια κατά την είσοδο μας στη Λαμία.

Την ίδια στιγμή, ετοιμάζονται διόδια και στις πλευρικές οδούς στην περιοχή του Μώλου και των Θερμοπυλών, μεταξύ της εθνικής Αθηνών Λαμίας και Θερμοπυλών – Άφισσας Ιτέας.

Τα συγκεκριμένα διόδια υπήρχε πρόβλεψη να λειτουργήσουν από τον περασμένο Απρίλη.Η ολοκλήρωση των έργων κατασκευής τους έχει γίνει από τον Αύγουστο και μπαίνουν σε λειτουργία από την Τρίτη.

Πάντως μέσα στα όρια της Φθιώτιδας θα είναι ο τρίτος σταθμός μετωπικών διοδίων που θα λειτουργεί μετά τα διόδια της Τραγάνας και τα διόδια της Πελασγίας ενώ με την ολοκλήρωση των έργων της παράκαμψης της Στυλίδας, που καθυστερεί, θα λειτουργήσει ένας ακόμη σταθμός διοδίων 6 χιλιόμετρα ανατολικά της Λαμίας προς τη Στυλίδα.

Αγανάκτηση κατοίκων για τα διόδια στη Βόρεια Ελλάδα

Καθώς αναμένουμε την αντίδραση φορέων και πολιτών για το προαναφερθέντα διόδια, την Κυριακή (21/11) , οι κάτοικοι και οι φορείς της Βόρειας Ελλάδας πραγματοποίησηαν κατάληψη στα διόδια των Μαλγάρων της Θεσσαλονίκης και στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Οι διαδηλωτές, μέλη της οργάνωσης Ακρίβεια Στοπ Θεσσαλονίκης αλλά και απλοί πολίτες της Πιερίας κατέλαβαν για δύο ώρες τα διόδια, διαμαρτυρόμενοι για την αύξηση του αντιτίμου.

Έτσι οι οδηγοί περνούσαν χωρίς να πληρώνουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αυξήσεις στα εν λόγω διόδια ανήλθαν στο 40% και μάλιστα, όπως ισχυρίζονται οι πολίτες έγιναν ακριβώς ένα 24ωρο μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές!


http://apolitistosteki.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...