ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

0 ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΒΟΜΩΝ...ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΚΑΝΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υπηρεσίες ασφαλείας, καθώς έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον πέντε παγιδευμένα με εκρηκτικά δέματα με προορισμό τις πρεσβείες της Ελβετίας, της Βουλγαρίας, της Χιλής, της Γερμανίας και της Ρωσίας. Μικρής ισχύος εκρήξεις χωρίς να τραυματισθεί κανείς σημειώθηκαν στις πρεσβείες Ελβετίας και Ρωσίας, ενώ οι υπόλοιπες βόμβες εξουδετερώθηκαν με ελεγχόμενη έκρηξη.

Στην πρεσβεία της Ελβετίας, στη συμβολή των ...οδών Γενναδίου και Ιασίου, στο Κολωνάκι, σημειώθηκε μικρής ισχύος έκρηξη, όταν ο υπάλληλος της πρεσβείας θεώρησε το δέμα ύποπτο και το πέταξε στον ακάλυπτο, όπου και εξερράγη.

Ανάφλεξη σε δέμα σημειώθηκε το μεσημέρι και στην πρεσβεία της Ρωσίας, στην οδό Λύτρα στο Ψυχικό.

Λίγο νωρίτερα, κούριερ που μετέφερε δέμα προς την πρεσβεία της Χιλής, το θεώησε ύποπτο και ενημέρωσε αρχικά την Ασφάλεια του Μεγάρου Μαξίμου. Όταν διαπιστώθηκε ότι το δέμα ήταν παγιδευμένο, μεταφέρθηκε στον περίβολο της Βουλής όπου έγινε ελεγχόμενη έκρηξη.

Το δέμα είχε αποστολέα την εταιρεία ΛΑΡΚΟ.

©2010 Δεδομένα χάρτη - Όροι χρήσης
Επιλέξτε εδώ για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση
Το παγιδευμένο δέμα που έφτασε στην πρεσβεία της Βουλγαρίας παρέλαβε υπάλληλος της πρεσβείας μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία. Ο υπάλληλος θεώρησε το δέμα ύποπτο, επικοινώσε με τον αποστολέα, ο οποίος αρνήθηκε ότι το έστειλε.

Στη συνέχεια, οι πυροτεχνουργοί προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη.

Επίσης, δέμα που θεωρήθηκε ύποπτο εστάλη από την πρεσβεία της Γερμανίας πίσω στην εταιρεία ταχυμεταφορών.

Αμέσως ο πυροτεχνουργοί έσπευσαν στην οδό Ριζάρη, στο Παγκράτι, όπου βρίσκεται η εταιρεία και προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη.

Η Αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να έχουν σταλεί παγιδευμένα δέματα σε διάφορες πρεσβείες της Αθήνας είτε από τους δύο συλληφθέντες του Παγκρατίου είτε από συνεργούς τους.

Η Αντιτρομοκρατική έχει αποδυθεί σε αγώνα δρόμου για να εντοπίσει τα δέματα αυτά.

* Πληροφορίες για ύποπτα δέματα -χωρίς τελικά να επιβεβαιωθούν- υπήρξαν και για το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κ.Σημίτη (στην οδό Ακαδημίας), καθώς και την πρεσβεία του Παναμά.

ΠΡΕΖΑ TV
2-11-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...