ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

0 Πρόβα ηλεκτρονικού πολέμου Η.Π.Α - Κίνας...!


Οι Κινέζοι "χάκαραν" την διαδικτυακή κυκλοφορία των Η.Π.ΑΑν και στην πρόσφατη Σύνοδο των 20 πιο ανεπτυγμένων και ραγδαία αναπτυσσόμενων χωρών του πλανήτη (G20) αποφεύχθηκε ένας νομισματικός «πόλεμος» μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, το ξέσπασμα ενός κυβερνο-πολέμου μεταξύ των δύο χωρών, φαίνεται να είναι πια αναπόφευκτς μετά την πολύ πρόσφατη επιτυχή «πρόβα-τζενεράλε» που έκαναν οι Κινέζοι σε βάρος των Αμερικανών.
Έτσι, για 18 λεπτά της ώρας, περίπου το 15% της όλης κίνησης του διαδικτύου στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης εκείνης των ιστοσελίδων του αμερικανικού στρατού, ναυτικού, του σώματος των Πεζοναυτών και της Αεροπορίας, της αμερικανικής Γερουσίας, της ΝΑΣΑ και του γραφείου του υπουργού Άμυνας της χώρας, επανακατευθύνθηκε ως δια μαγείας μέσω της… Κίνας! Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, υπεύθυνη για την «επανακατεύθυνση» ήταν η κρατική εταιρεία China Telecom, η οποία ωστόσο αρνείται κάθε ευθύνη για το φαινόμενο.
Οι αμερικανικές αρχές εξετάζουν ακόμη το αν η «επανακατεύθυνση» ήταν εσκεμμένη, αν έγινε κατόπιν εντολών της κινεζικής κυβέρνησης και αν εξαιτίας της διέρρευσαν ευαίσθητες πληροφορίες για την άμυνα των ΗΠΑ.
Πάντως, ένα άλλο περιστατικό ενδέχεται να δίνει κάποιες απαντήσεις ως προς το κατά πόσο εμφανίζονται τυχαία τέτοια φαινόμενα στην Κίνα: χθες αποκαλύφθηκε πως μία 46χρονη κινέζα που είχε γράψει στις 17 Οκτωβρίου στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Twitter με το ψευδώνυμο wangyi09 απαξιωτικό σχόλιο για τις πρόσφατες «αυθόρμητες» αντι-ιαπωνικές διαδηλώσεις οι οποίες σημειώθηκαν στη «χώρα του Δράκου», εντοπίσθηκε και συνελήφθη από τις κινεζικές αρχές και καταδικάσθηκε πρωτόδικα σε ένα χρόνο καταναγκαστικών έργων.
Στον δε κόσμο των «κομπιουτεράδων», αποτελεί κοινή εκτίμηση πως η Κίνα αρχίζει να ξεπερνά τη Ρωσία σε αριθμό «χάκερ» και σε δυνατότητες διεξαγωγής «κυβερνοπολέμου».

 http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...