ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

0 Mέλισσες κατά αστυνομικού!

Επίθεση κατά της αρχής. Αυτή είναι η κατηγορία που θα μπορούσε να απαγγελθεί σε ένα σμήνος από περίπου 50.000 εξοργισμένες μέλισσες το οποίο επιτέθηκε σε αστυνομικό στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Κι όχι απλά του επιτέθηκε αλλά περικύκλωσε το περιπολικό του και δεν τον άφηνε να βγει από αυτό για διάστημα τριών ωρών.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο 31χρονος βοηθός σερίφη Μπράντον Τζένκινς δέχεται κλήση και....
μεταβαίνει με περιπολικό σε αυτοκινητόδρομο της Βόρειας Καρολίνα όπου έχει ανατραπεί νταλίκα με φορτίο 60 κυψέλες γεμάτες μέλισσες.

Για κακή του τύχη, με το που φτάνει στον χώρο του ατυχήματος και προτού προλάβει καλά-καλά να πατήσει πόδι στο οδόστρωμα, τα έντομα του επιτίθενται τρέποντάς τον σε άτακτη φυγή πίσω στο αυτοκίνητο.

Κάποια μάλιστα από αυτά καταφέρνουν να εισβάλουν και μέσα στο περιπολικό αλλά εξουδετερώνονται («έπρεπε να κάνω χρήση αστυνομικής βίας, ήμουν σε αυτοάμυνα», δηλώνει ο Τζένκινς) ενώ όσα μένουν απέξω, στρογγυλοκάθονται πάνω στο όχημα και δεν το κουνάνε ρούπι. Σε μια προσπάθεια να τα ξεφορτωθεί, ο αστυνομικός βάζει μπρος και επιταχύνει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι μέλισσες είναι ακόμη εκεί.

Η περιπέτεια λήγει με την επέμβαση μιας ειδικής μονάδας όχι κομάντο αλλά μελισσοκόμων οι οποίοι κατορθώνουν να ηρεμήσουν τα έντομα και να τα περισυλλέξουν.

Εκ των υστέρων, σε μια απόπειρα να εξηγήσουν το συμβάν, ειδικοί υποστήριξαν πως το ανοιχτό χρώμα του περιπολικού λειτούργησε ωσάν κόκκινο πανί για τις μέλισσες οι οποίες ήταν άλλωστε ήδη ενοχλημένες και μπερδεμένες εξαιτίας του ατυχήματος.

Σκεφτείτε το, δεν είναι και λίγο να αναποδογυρίζει το σπίτι σου στη μέση του δρόμου.


newscity1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...