ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

0 Νεαρός ζωγράφος «μαγνητίζει» με τα έργα του!


Οι πίνακές του γίνονται κυριολεκτικά ανάρπαστοι! Ο Κίερον Γουίλιαμσον, στα 8 του χρόνια, έχει καταφέρει όχι μόνο να ζωγραφίζει αλλά και να… ξεπουλάει την πραμάτεια του!

Ο λιλιπούτειος ζωγράφος......διοργανώνει εκθέσεις και μέσα σε μισή ώρα οι τοίχοι είναι άδειοι καθώς τα έργα του πουλιούνται με τρομερή ταχύτητα.

Τα έσοδά του αγγίζουν τις 200.000 ευρώ, τη φορά εννοείται, και διαθέτει περισσότερους από 1.500 θαυμαστές ενώ υπάρχει λίστα αναμονής για να αποκτήσει κάποιος ένα έργο του!

ΔΕΙΤΕ: Μερικούς από τους πίνακές του που γίνονται ανάρπαστοι:

tacoalatipota.blogspot.com

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...