ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

0 Βόμβα για την καταπολέμηση των πυρκαγιών

Μέλος Επιστημονικών και Παραγωγή Επιχειρήσεις "Basalt" (SSPE) δημιούργησε βόμβες φωτιά.
Η ανάλυση δείχνει τις επιπτώσεις των βομβών πυρκαγιών στις δασικές πυρκαγιές, όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με παραδοσιακά συγκροτήματα για να χειριστεί τις πυρκαγιές με αεροπλάνα και ελικόπτερα, η ανάγκη για άλλα μέσα φθίνουσα τάξη μεγέθους.
Αεροπορίας Fire βόμβα PRA-500 έχει σχεδιαστεί να περιέχει τις
δασικές πυρκαγιές και ζώνες πυρόσβεσης στην θύελλα των τεχνητών ατυχήματα και καταστροφές. Εφαρμόζεται σε αεροσκάφη που είναι..... εφοδιασμένα με το σύστημα επαναφέρετε τον βομβαρδισμό φωτιά των 500 kg, με ύψος έως και 1000 m σε ταχύτητες έως και 600 χλμ/ώρα .
Η βόμβα, που περιέχει σχεδόν μισό τόνο του πυροσβεστικού μείγματος μπορεί να καταστείλει τις φλόγες, ακόμη και στην τρομερή καταιγίδα πυρκαγιά στην περιοχή των 1000 τετραγωνικών μέτρων.
Masirovannaya σημείο να καθησυχάσουν τον βομβαρδισμό του δάσους και τεχνητές πυρκαγιές οποιασδήποτε πολυπλοκότητας σε λίγα λεπτά. Μέλος Επιστημονικών και Παραγωγή Επιχειρήσεις "Basalt" για δεκαετίες αφιερωμένη στον σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένων δειγματοληπτικών βόμβες. Όταν ο χρόνος για τη λήψη αποφάσεων μετατροπές, είναι ειδικοί έχουν εταιρεία την αναλάβει να σχεδιάσει μια βόμβα, η οποία αποφάσισε να επενδύσει το σύνολο των στρατιωτική τεχνογνωσία, αλλά να είναι απόλυτα ειρηνική.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου τύπου του όπλο ήταν η ασφάλεια του πλήρους για τον άνθρωπο. Πρώτον, θα έπρεπε να είχαν εφαρμοστεί, όπου όλες οι δια βίου κάηκε, και δεύτερον, ακόμα και αν κάποιος ήταν στο χώρο της έκρηξης, θα είχε λάβει, στη χειρότερη περίπτωση διάσειση.

Εν τω μεταξύ, μια νέα γενιά του ASP-500 που μπορούν να απορρίπτονται όχι μόνο με βομβαρδιστικά αεροσκάφη και επίθεση, αλλά και με την κοινωνία των Il-76 και AN-12. Αυτό το one-stop-76 προβλέπει IL φωτιά καταστολή στην περιοχή των 10 εκταρίων.

Οι υπολογισμοί δείχνουν ότι ο πιο αποτελεσματικός συνδυασμός πυρόσβεσης. Το πρώτο τρένο πάει βομβιστές που βάζουν έξω τη φωτιά και πυρετό, ακολουθείται από δεξαμενόπλοια IL-76 και Be-200, το οποίο hedge-hopping πρόσφατα πλημμυρισμένες περιοχές της καύσης, και, τέλος, ο ΜΙ-26 ελικοπτέρων, Mi-8 και Ka-32P από ένα χαμηλό σημείο πλανιέμαι ντάμπινγκ των τεράστιων μαζών του νερού καταργήσει εντελώς την τελευταία τσέπες της φλεγμονής. Με καλή οργάνωση, έστω και λίγα τα επίπεδα της πυρόσβεσης χαλί, δίνοντας εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα, δεν θα λάβει περισσότερο από μία ώρα.
Και τώρα για την εξάντληση αγώνα με τη φωτιά μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες ακόμα και μήνες με τεράστιο οικονομικό κόστος.
Με τις σημερινές τεχνολογίες του χιλιάδες τόνους νερού έπεσε από ύψος αρκετών εκατοντάδων μέτρων (λιγότερο από το να πετά σε έναν ισχυρό κίνδυνο πυρκαγιάς), ως επί το πλείστον εξατμίζεται και πριν φτάσουν στο έδαφος. Και παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν ημέρα, σύμφωνα με το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων, οι ρωσικές πιλότοι στην Ελλάδα πραγματοποιείται 17 εξόδους και μειώθηκαν συνολικά 1360 τόνους νερού, οι πυρκαγιές εξακολουθούν να μαίνονται. Αλλά η χρήση της TSA-500 θα αντιμετωπιστούν πλήρως από τη χιονοστιβάδα της φωτιάς όχι μόνο στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά και στα Βαλκάνια και την Κριμαία στην πρώτη ημέρα της δραστικής καταπολέμησης.
Αλλά ακόμα, το 2003 αναπτύχθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...