Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ!!!

ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΤΑΡΥ!!!
Τι μας λένε οι Ροταριανοί; Πως "δεν έχουν σχέση με την Μασωνία", "είναι απλά ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα" κλπ. Ισχύουν όλα αυτά; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΔΩ, καταρρίπτοντας μια για πάντα το συγκεκριμένο παραμυθάκι!

Ο λόγος γίνεται για τον Εμμανουήλ Δελάκη: Ποιος είναι ο κύριος; Αρχιμασώνος 33ου ΒΑΘΜΟΥ του "Διεθνούς Τεκτονικού Τάγματος Δελφοί", όπως βλέπουμε εδώ (και στην φωτογραφία πάνω, με τον εκλιπόντα Β. Πάτκα):



Ποια είναι η σχέση του Δελάκη με τους Ροταριανούς; Είναι ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ!!! Συγκεκριμένα στη Λέσχη Χανίων, όπου διαβάζουμε το βιογραφικό του.
Ο ίδιος, έχει τιμηθεί με πολλά αριστεία για την προσφορά του στους Ρόταρυ:


Βλέπουμε στην φωτογραφία αριστερά, τον Δελάκη να παρακολουθεί την ομιλία του επίσης Ροταριανού Μαρκογιαννάκη (Αντιπροέδρου της Βουλής). Δεξιά, τον βλέπετε με την τεκτονική του στολή!!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Όχι απλά έχει στενές, αδελφικές σχέσεις η Μασωνία με τους Ρόταρυ, αλλά όπως είδαμε οι Μεγαλομασώνοι του 33ου Βαθμού είναι υψηλόβαθμα στελέχη και στους Ροταριανούς!!!
Αυτά είναι τα...φιλανθρωπικά ιδρύματα...;
 

1 σχόλιο:

  1. Μπορεί ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Ο Ονήσιμος να σχετίζεται με τον Προσκοπισμό τον οποίο υποστηρίζει το Ρόταρυ;;;
    Τι αλίευσα στο διαδίκτυο:
    Έρευνα ΠΑΠΕ: Ονήσιμος Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων https://www.proskopoipsychikou.gr/koinotita/%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B5-%CE%BF%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81/

    ΠΕΡΙ ΜΑΣΩΝΙΑΣ - ΡΟΤΑΡΥ - ΛΑΪΟΝΣ - ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ
    Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
    https://www.impantokratoros.gr/masonia-mp3.el.aspx

    π. Αθανάσιος Μυτιληναίος -Ομιλία περί Μασωνίας - Προσκοπισμός (10)
    Υπάρχει καμία σχέση ανάμεσα στον Προσκοπισμό και στον Μασονισμό; 
    Απαντά ο π Αθανάσιος Μυτιληναίος. 
    https://www.impantokratoros.gr/dat/storage/dat/19EFC902/55.13-12-87%20%20%CE%9C%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1%2055%CE%BF%CE%BD%20.mp3

    ΑπάντησηΔιαγραφή