![perierga.gr - Μπίρα από... χρυσάφι! perierga.gr - Μπίρα από... χρυσάφι!](http://perierga.gr/wp-content/uploads/2012/08/rebeer1.jpg)
Η ζυθοποιία στην Οστράβα της Τσεχικής Δημοκρατίας παρασκευάζει την εν λόγω μπίρα ακολουθώντας μια αυστηρή διαδικασία στην παραγωγή που κρατάει 18 ολόκληρους μήνες, ενώ μόλις 500 μπουκάλια το χρόνο καταφθάνουν στους τυχερούς πελάτες. «Ο χρυσός είναι ένα αδρανές μεταλλικό στοιχείο γι ‘αυτό δεν επηρεάζει σε τίποτα τη γεύση της μπίρας», δηλώνει ο Marek Pieton, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, και συμπληρώνει:
![perierga.gr - Μπίρα από... χρυσάφι! perierga.gr - Μπίρα από... χρυσάφι!](http://perierga.gr/wp-content/uploads/2012/08/rebeer2.jpg)
«Το γευστικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ενώ ο χρυσός έχει μακροπρόθεσμα αρκετά καλή επίδραση στην υγεία». Η ονομασία της μπίρας οφείλεται στον αιγυπτιακό θεό του Ήλιου Ρα, συνδυάζοντας με επιτυχία το χρυσαφί χρώμα με το χρυσό που περιέχει. Όσο για την τιμή της; Δεν αποκαλύπτεται στους… απλούς θνητούς!
![perierga.gr - Μπίρα από... χρυσάφι! perierga.gr - Μπίρα από... χρυσάφι!](http://perierga.gr/wp-content/uploads/2012/08/rebeer3.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου