Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Χοιρινά φιλέτα με μπύρα και μουστάρδα

Χοιρινά φιλέτα με μπύρα και μουστάρδα

  Υλικά

Για 2-4 άτομα

200 ml μπύρα ξανθιά
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ½ πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
½ ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ανάλογο αλάτι, πιπέρι
300 γραμμάρια μουστάρδα
800 γραμμάρια χοιρινά φιλετάκια
100 γραμμάρια μαργαρίνη


 

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι τοποθετούμε τα χοιρινά φιλετάκια και τα αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τη μαργαρίνη και τα ζεσταίνουμε καλά.
Κατόπιν, σοτάρουμε τα χοιρινά φιλετάκια και προσθέτουμε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Σβήνουμε με την μπύρα, αφήνουμε να τραβηχτούν λίγο τα υγρά και προσθέτουμε τη μουστάρδα.
Εντομεταξύ, εάν η σάλτσα σφίξει, προσθέστε λίγη μπύρα ακόμη και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 20 λεπτά. Όταν μαγειρευτούν, γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.


Συνοδέψτε τα με γλυκές πατάτες με καλαμπόκι!

 http://www.sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου