Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Καλαμάρι Γεμιστό με Τυριά στη Σχάρα

ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΜΕ ΤΥΡΙΑΚαλαμάρι Γεμιστό με Τυριά στη Σχάρα
Υλικά για 2 άτομα
  • 2 καλαμάρια (περίπου 600 ? 700 gr)
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης
  • 120 gr φέτα
  • 40 gr κεφαλοτύρι
  • πιπέρι λεμονάτο (lemon pepper)
Εκτέλεση
Κόβουμε την πιπεριά σε ψιλούς κύβους, τρίβουμε τη φέτα και το κεφαλοτύρι. Τα ανακατεύουμε μαζί και προσθέτουμε πιπέρι λεμονάτο. Εφόσον έχουμε καθαρίσει τα καλαμάρια μας γεμίζουμε το καλαμάρι με τη γέμιση που έχουμε ετοιμάσει. Κλείνουμε το τελείωμα των καλαμαριών με οδοντογλυφίδα. Μαρινάρουμε τα καλαμάρια με ελαιόλαδο. Τέλος, τα ψήνουμε για 10 λεπτά από την μία και 10 λεπτά από την άλλη πλευρά στη σχάρα.


Ευτύχης Μπλέτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου