Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Χταπόδι ξυδάτο

Χταπόδι ξιδάτο
Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει. Ρίχνουμε το πιπέρι και τη δάφνη και βράζουμε το χταπόδι μέχρι να μαλακώσει (υπολογίστε περίπου 1 ώρα). Αφού μαλακώσει προσθέτουμε και ξίδι και βράζουμε λίγο ακόμα.

Το αφήνουμε να κρυώσει, ώστε να κόβεται ευκολότερα και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σερβίρουμε με ελαιόλαδο, ξίδι και ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.

Υλικά....
1 χταπόδι
1-2 φύλλα δάφνης
Κόκκους μαύρου πιπεριού
Ελαιόλαδο
Ξίδι
Μαϊντανός
Χρόνος Μαγειρέματος: 80 λεπτά
http://draminanea-draminos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου