ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

1 Οι ξένοι «αγοράζουν» κομμάτι – κομμάτι την Ελλάδα!


«Ευρωπαίοι φορολογούμενοι. Αφού πληρώνεται για την Ελλάδα φόρους, διεκδικήστε το δικό σας κομμάτι πριν το πάρει άλλος»!
Με αυτά τα λόγια οι Ευρωπαίοι αντιμετωπίζουν εμάς τους Έλληνες. Έφτιαξαν μια ιστοσελίδα με την ονομασία, CLAIMGREECE.COM και από εκεί διεκδικούν το δικό τους κομμάτι γης.
 
Όσο παράξενο και αν σας ακούγεται πλέον οι
ευρωπαίοι αισθάνονται οργή για εμάς γιατί αυτοί αισθάνονται ότι πληρώνουν για εμάς.
Αν δει κανείς τον χάρτη οι περισσότεροι που διεκδικούν ένα κομμάτι ελληνικής γης είναι Γάλλοι! Μάλιστα γράφουν και το δικό τους σχόλιο. Άλλοι μιλούν ότι απέκτησαν ένα πολύ όμορφο κομμάτι γης ενώ άλλοι φυσικά μας… βρίζουν.
 
Για λεφτά φυσικά ούτε λόγος αφού θεωρούν ότι ήδη έχουν πληρώσει και πολύ ακριβά μάλιστα αρκετά χρήματα για εμάς. Για τα χρήματα όμως που μας χρωστάνε όπως λόγου χάρη η Γερμανία, ούτε λόγος!


πηγή:www.newsit.gr
http://alexiptwto.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. H απάντηση στο claimgreece.com : ΜOΛΩΝ ΛΑΒΕ - THIS IS S-PARTA

    http://plakitsa4all.blogspot.com/2011/11/h-claimgreececom-this-is-s-parta.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...