ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΎΜΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ BLOG. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ, ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
Η ομορφιά είναι διαφορετική για τον καθένα. Πολλά όμορφα θα συναντήσεις εδώ μέσα. Θα ενημερωθείς, θα χαρείς, θα λυπηθείς, θα γελάσεις, θα προβληματιστείς, θα μάθεις, θα εκνευριστείς και θα νιώσεις πολλά ακόμα συναισθήματα. Μπορείτε ελέυθερα να αντιγράφεται τις αναρτήσεις μας αυτούσιες ή σε τμήματα αρκεί να αναφέρεστε στην πηγή με ενεργό link

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

0 Λακ και μασάζ με αποδέκτες… λιοντάρια!


Λακ και μασάζ με αποδέκτες… λιοντάρια! (4)
Μια ξεχωριστή υπηρεσία προσφέρει ο βρετανός θηριοδαμαστής Alex Larenty, αφού έχει αναλάβει την περιποίηση του τριχώματος των λιονταριών σε πάρκο του Γιοχάνεσμπουργκ. Απαραίτητο βοήθημά του, η λακ!


Για πολλούς, ο 51χρονος από το Chipping North θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του καθημερινά με το να έρχεται σε επαφή με τα λιοντάρια στο πάρκο λιονταριών του Γιοχάνεσμπουργκ. Για τον ίδιο, είναι απλά η δουλειά του, την οποία απολαμβάνει!
Λακ και μασάζ με αποδέκτες… λιοντάρια! (2)
Το λιοντάρι της εικόνας, ακούει στο όνομα Jamu, είναι 9 ετών και του αρέσει πολύ να του γυαλίζουν το τρίχωμα με σπρέι, ενώ δε λέει ποτέ όχι σε πεντικιούρ και μασάζ στις πατούσες!
Λακ και μασάζ με αποδέκτες… λιοντάρια! (3)
Ο Alex μετακόμισε στη Νότια Αφρική το 1999, ενώ εργάζεται ως θηριοδαμαστής τα τελευταία 35 χρόνια.
O ίδιος, έχει “μεγαλώσει” πολλά λιοντάρια και αισθάνεται ασφαλής κυκλοφορώντας ανάμεσά τους.
Λακ και μασάζ με αποδέκτες… λιοντάρια! (1)
Πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...